tiistai 21. huhtikuuta 2015

I'm thinking of you, that's all I do, all the time

Naisen aivot, ai hyvänen aika sentään.

Minä päätin olla tänään päivän ajattelematta tiettyä henkilöä, ihan vain että edes joskus saisin yhden päivän ilman liikaa ajattelua, ja myös siksi että luulen ettei minuakaan aivan lakkaamatta ajatella. Mutta sitten minulle valkeni jotakin olennaista elämästä, jotakin naisten ja miesten eroista.

Pahoittelen kärjistystä, vaikka toisaalta omalta osaltaan tämä on vain totuus. Ihan oikeasti, vaikka se miehiä alentavalta kuulostaakin.

Miehet eivät voi keskittyä kuin yhteen asiaan kerrallaan, jos siis kaikki aika päivästä menisi vain toisen ihmisen ajattelemiseen ei mistään tulisi mitään tai asiat etenisi. Mutta naiset, voi kuinka on ihanaa olla nainen. Voit keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa kuten bloggaamaan, selaamaan facea, juttelemaan kikissä ja whatsappissa, selaamaan instaa ja käymään skype-keskustelua, sekä ajattelemaan erinäisiä asioita totta kai. Kuten että mitä pitää huomenna ottaa mukaan ja mitä laitan päälle ja mitä esineitä otan koulutehtävään kuvattavaksi ja sitten vielä sitä yhtä ihmistä.

Joko alkoi hengästyttää? Niinpä.

Totesin tänään, että ei minun ajatuksissani edelleenkään ole sitä on/off-nappia. On vain erilaisia taajuuksia. Ja siellä yhdellä taajuudella kaiken sen kohinan keskellä kulkee koko ajan sen yhden tietyn nimi. Siellä se toistuu kuin ympäri pyörivä karuselli. Uudelleen ja uudelleen. Yötä päivää. Joskus joku toinen taajuus onneksi ottaa vallan ja voin keskittyä siihen, mutta silti siellä se on aina vain taustalla.

Joten kun sanon että olet ajatuksissani 24/7, minä ihan oikeasti tarkoitan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti