keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Frohe Weihnachten!

Oih ja voi. Joulu tuli ja meni. Miten se aina niin nopeesti vaan pyyhkäsee ohi. Niin nopeesti et siihen ei edes ehdi tarttuu. Siitä ei kerkee saada otetta. Pienenä se oli aina niin täynnä taikaa. Koko se päivä kun oli jouluaatto, se kesti niin kauan. Nyt tuntuu et se vaan pyyhkäsee ohi. Muutenki koko joulun aika kesti joskus kauemmin. Tuntuu et joulupäivä ja tapaninpäiväkin vaan sujahti ohi. Ja vielä jouluaattonakin tuntu siltä, että joulufiilis on ihan kadoksissa. Ajattelin jo et nyt ei oo kaikki kunnossa, ku joulukaan ei enää tunnu miltään. Mutta sitten illalla kun istuttiin koko perhe olohuoneessa kynttilän valossa, ja tietysti joulukuusen, ja laulettiin joululauluja niin jotenki tuli sellanen olo, et tässä on joulu. Tätä se on. Rakkaat ihmiset ympärillä, joulukuusi ja paljon kynttilöitä. Sitten päästiinkin avaamaan joululahjoja! :) Mutta siinäki on nykyään sellanen ero, et antaminen on paljon hauskempaa. Se on niin ihanaa, ku kattoo toisen ilmettä, ku se avaa siulta saamaansa lahjaa ja ilahtuu oikeesti. Isillä ainaki oli hauskaa, kun sen paketista löyty bokserit, joissa lukee "meijän oma isukki" ja sit vielä Eppujen uusi levy (joka muuten soi olohuoneessa, ihana <3)
Tässä ehkä vähän hämärä kuva meidän jouluisesta olohuoneesta.


Ja tää oli meidän aivan ihanan makunen joulukakku. Se maistu ihan joululle, kun siinä oli niin paljon joulumausteita. Ja tuo päällyskiille oli glögistä. Mutta tuota ei kyllä oo enää, se loppu tänään.


Mutta kohta saakin jo rueta suunnittelemaan millasen kakun sitä tekis uudeks vuodeks. Ja nyt vois lähtee juomaan isin keittämää nami kahvii ja kuuntelemaan ihania Eppuja. Niihin ei vaan koskaan kyllästy.

"Ennen kuin oikein huomaatkaan, teen sinusta muusia
Ei sua pelasta ulkomaatkaan, ei USA, ei Gruusia
Nou, nou
Siis anna mun jo olla ja sulje suus kunnolla
Jos sä herjoja sanot uusia, niin teen sinusta muusia"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti