keskiviikko 11. tammikuuta 2012

2012

Mie en ehkä ihan ymmärrä ihmisten älytöntä haluu rueta lupailemaan vaikka mitä, kun vuosi vaihtuu. Onhan siinä aina oma taikansa kun vuosi vaihtuu, mutta en tiiä onko sen lupauksen pitäminen sen helpompaa, kun jos sen tekis esim. keskellä kesää.
Niin vaan tuli 2012. Muutosten vuosi. Niin monet asiat tulee olemaan vuoden lopussa eri tavalla. Vaikka sitten ihan tahtomattani, mut ne muuttuu. En oo enää lukiolainen. Ainaki toivottavasti olen ylioppilas. En tiiä asunko enää kotona, missä oon koulussa. Vai oonko ees suomessa. Ehkäpä oonkin kiertämässä tätä suurta maapalloo, josta oon nähny vasta murto-osan.
Aika haikeet fiilikset tuli ku suunniteltiin abishowta koulussa. Se on meidän luokan viimenen yhteinen projekti. Nyt ehkä ymmärrän miks sellanen tehdään. Kukapa ei haluis vielä viimesen kerran pitää hauskaa yhessä ja nauraa ihanien luokkakavereiden kanssa. Okei, sen jälkeen on vielä abiristeily, mutta siis silleen viimenen yhteinen projekti. Oli ainaki tosi mukavaa suunnitella meijän showta, toivottavasti siitä tulee oikeesti sit niin hyvä.
Niin ja apua, miks mie pukeudun penkkareissa? :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti