torstai 24. toukokuuta 2012

Enemmän duoo ku sooloo.

Eilen oli yliopiston pääsykokeet. Ne ei kyllä menny ihan nappiin. Feilasin suoraan sanottuna aika täydellisesti. Enkä tiiä oonko pettyny vai kuvittelenko vaan, että miun kuulus olla. Hienoo, että joskus keväällä rakensin tällasen suunnitelma A:n. Sen varassa on ollu oikein mukava elää kaiken tän hässäkän keskellä. Nyt se suunnitelma vaan on pala palalta murentunu käsiin. Feilasin Oulun pääsykokeet, mikä oli kyllä tarkotuskin, samoin ku feilasin yliopiston, mikä ei ollu tarkotus, mutta odotettavissa. Mikä on suunnitelma B?

Kävin tosiaan viime viikolla siskon kanssa Oulussa vähä seikkailemassa. Oli kyllä aika kivaa ja varsinkin nastaa päästä välillä pois täältä kotoa vatvomasta samoja asioita 24/7. Eihän niitä kokonaan pakoon pääse, mutta jotenkin ne tuntuu helpommilta kestää, kun on jossain muualla. Vaikka tehtiinkiin vaan aika pikavisiitti Ouluun niin hyvin ehdittiin kierrellä kaikki kaupat ja nähä kaupunkii. Oulu on oikeestaan aika kaunis kaupunki ja siellä vois vaikka viihtyy, mut onhan se aika kaukana täältä. Toisaalta joskus kaukana on parempi ku lähellä.
Tässä muutamia kuvia Oulusta:
Tässä meidän hotellihuone. Oli muuten aika pieni! Mutta ah, silti niin ihana. Tuolla toisella seinällä oli sellanen jättimäinen lähes seinänkokonen peili. Tahtoo itellekin sellasen!
Ilma ei kyllä ollu sillon kovinkaan lämmin tai aurinkoinen eli mitään aurinkoisia maisemakuvia ei oo tarjolla. Kaikissa on ihan harmaata ja kylmän näköstä.


Siellä oli ihana hiekkaranta. Aika pieni tosin, mutta hiekka oli aivan älyttömän hienoo.



Oisin lisänny jonkun yhteiskuvankin meistä matkailijoista, mutta ilmeet ei ollu edustavia yhessäkään, joten parempi antaa olla. Oulu ei kuitenkaan ainakaan tän vierailun aikana vieny sydäntä niin kokonaan, et oisin ehdottomasti halunnu sinne jäädä, mut ehkä joskus meen vielä uudestaankin käymään ihan vaan huvikseen.

Ja tässä biisi, joka sopi aika hyvin meidän Oulun matkan teemaan:



2 kommenttia:

  1. Haitko muualle ku sinne Ouluun? Miulla oli ihan tosi kivaa kun tuli kirje jossa sanottiin että en pääse ees pääsykokeisiin. ;D Oon nyt tässä koittanu miettiä ja ajatella sitä että mikä se suunnitelma B ois mutta vielä ei oo tullu mitään kuningasideaa mieleen. Mikäs kiire tässä toisaalta, jos vaikka juhlittais ensin niitä lakkiaisia ja ajateltais sitten uudestaan... Enossa en ajatellu vuotta viettää, hulluks täällä tulee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, höh :/ Siis mie hain lisäks joensuuhun yliopistoon ja amkiin. Yliopisto menikin siis jo ja nyt ens viikolla ois ne amkin pääsykokeet, mutta jotenkin en tiiä haluunko oikeesti sinnekään. Toisaalta haluisin jonnekki kauemmas, mutta toisaalta taas en, mutta niin.. Aika rankkaa on tämä :D

      Poista