torstai 26. maaliskuuta 2015

Anteeksi, että en ole pullukka

Jos joku asia tässä maailmassa saa minut näkemään punasta niin se on tämä ikuinen laihat vs lihavat asettelu. Tiedän kyllä joo, että on olemassa heitä jotka laskee pakonomaisesti kaloreita vaikka ovatkin jo langanlaihoja. Mutta kun sitten on myös meitä, jotka nyt vaan sattuu olemaan ruumiinrakenteensa puolesta pieniä, eikä sillä taas ole mitään tekemistä laihduttamisen kanssa.

Voicen sivuilla on, joo joskus monta vuotta sitten, julkaistu hassunhauska uutinen aiheesta "Pullukka tyttöystävä on parempi kuin laiha! http://www.voice.fi/viihde/pullukka-tyttoystava-on-parempi-kuin-laiha-tassa-kuusi-perustelua/2/31824 
Anteeksi mitä, ihan oikeesti?

Keräsin tähän muutamia perusteluja, jotka on niin älyttömiä että itkettää.

Pullukat ovat parempaa ruokaseuraa
Että mitä että anteeksi nyt vaan. No joo, tässä nyt tarkoitetaan aikalaillaan kai niitä, jotka tarkoituksella laihistelee. Minä en ja kyllä kiitos, otan jälkiruokaa erittäin mielelläni! Jos vaan jaksan syödä.

Pullukat eivät ole hauraita
"Tikkulaihan tytön kanssa leikkimielinen painiminenkin voi olla haastavaa, koska mies saa pelätä, että tyttö menee rikki tai pahoittaa mielensä siitä, että hänen kampauksensa menee sekaisin."
Mitä nyt ihan oikeesti... Juu, olen laiha joten älä vain koske hiuksiini tai muutenkaan edes hipaise koska voin mennä rikki. Jeps.

Pullukat lämmittävät paremmin
"Luuta ja nahkaa oleva mallikaunotar ei todellakaan sovi lämmittäjäksi yhtä hyvin kuin hieman kookkaampi tyttö, jolla on enemmän lämmittävää pinta-alaa."
Anteeksi että luuni ja nahkani eivät lämmitä sinua tarpeeksi, onneksi toki ei voi mennä vaikka yhdessä viltin alle lämmittelemään. Ja kyllä sitä ruumiinlämpöä riittää ilman rasvakerrostakin.

No joo, nämä nyt on näitä muutenkin ihan älyttömiä uutisia joissa on enemmän yleistyksiä ja pieleen menneitä kohtia kun edes minun toisinaan onnettomassa elämässä.

Ihan sama onko pullukka vai luuta ja nahkaa, jos vaan arvostaa itseänsä just sellaisena kun on niin se kyllä näkyy ulkoisesta olemuksesta ja sehän se on kaikista tärkeintä.

2 kommenttia:

  1. you go girl!! hirveen kärjistettyjä ja stereotyyppisiä tuollaiset jutut. hyvä postaus tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) joo noi tollaset uutiset on kyl semmossii että ei niitä pitäis edes lukee :D

      Poista