maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sull' on tapana kerrasta toiseen, löytää valoa huomiseen

Ajattelin, että voisipa olla hauskaa tehdä jotakin haasteen tapaista välillä. Löysin tällaisen 11 asiaa minusta- haasteen, joten tässäpä sitten olisi asioita minusta.

11 asiaa minusta:
1. Lempivärini on ehdottomasti keltainen! Toisaalta rajansa kaikessa senkin suhteen. Mutta yhdistettynä violettiin se kyllä todellakin toimii.
2. Tykkään kynsilakoista paljon ja siis kynnet on lähes aina lakatut. Kynnet kiittää, mutta kun on niin orpo olo jos ei sitä lakkaa ole.
3. Rakastan hotelleja. Parasta reissuun lähdössä on se, kun saa olla yötä hotellissa. Ne aulat, ja kylpyhuoneet. Voisin muuttaa hotelliin asumaan.
4. Olen erityisherkkä ja se on sellainen asia, jonka kanssa on vaan täytynyt oppia elämään. Kyllähän se toisinaan vaatii veronsa, esim viikon rentouttava loma Turkissa ei loppupeleissä ollut miulle niin kovin rentouttava, vaan olisin kaivannut sellaisen omaa aikaa loman vielä siihen perään. Joskus se on myös rasittavaa, kun ihan oikeasti haluaisit nähdä kavereita ja ihmisiä ja mennä ja tehdä, mutta kun ei vaan millään jaksa. Pakko ottaa se oma aikansa, jos haluaa latautua jaksaakseen taas.
5. Saatan joskus olla hieman hätäinen elämäni suhteen, kun kaiken pitäisi tapahtua hetinyttässä. Onneksi olen huomannut iän tuoneen pienoista ymmärrystä itselleni tämän suhteen ja olenkin oppinut milloin meinaa karata homma lapasesta.
6. Olen sellainen taiteilijasielu ehkä vähän. Tykkään toteuttaa itseäni kirjoittamalla, laulamalla ja maalaamalla. Ai niin ja valokuvaamalla tietysti myös.
7. Täysikuu aiheuttaa miulle ihan tosi outoja unia. Tälläkin kertaa sen unistani arvasin, että kohta on taivaalla täysikuu.
8. Tykkäisin neuloo, jos osaisin. Yleensä kun yritän jotain muuta kuin ihan vaan pelkkää pötköä niin silmukat tippuu ja hermot menee. Ehkä minä sitten eläkkeellä, kun on aikaa.
9. Olen tämän nykyajan sosiaalisen median ansiosta saanut mahtavia uusia tuttavuuksia eri puolilta maailmaa. Kuten Portugalista ja Skotlannista. Enpä olisi tosiaan joskus uskonut, että käytän englanninkieltä näin vapaaehtoisesti ja mielellään melkein joka päivä. Ei tosiaan kuulunut vahvuuksiini kouluaikoina sekään kieli.
10. Miusta on tullut ihan mekkohullu nykyään. Enkä ehkä osaisi edes enää käyttää farkkuja, kun sukkikset ja pitkät paidat tai mekot ja leggingsit on niin paljon kivempia.
11. Hurjin paljastus viimeisenä, totta kai. Olen edelleen ihan hurja Antti Tuisku fani ja jopa se monesta niin kammottava peto on irti soi aika usein soittolistallani. Lojaaliuteni Tuiskua kohtaan on ehkä ikuista ♥

2 kommenttia:

  1. Voisin laittaa siulle joskus sellaset kunnon kevätkesä kynnet ;) !!

    VastaaPoista