perjantai 13. heinäkuuta 2012

Rakastaa, ei rakasta.

Varmaan ei ole ihmekään, jos oma elämä tuntuu jotenkin junnaavan paikoillaan, kun mielessäni nään sen suunnilleen elokuvankohtauksina. Mielikuvissa kaikki on niin paljon yksinkertaisempaa. Ei tarvitse sanoa, kuin rakastan sinua ja tahdon olla kanssasi aina ja happy end. Todellisuus on jotain ihan muuta.

Nyt on kesä. En vain tajua sitä vieläkään. Mikä kesä se muka tällainen on, että kertaakaan en ole vielä edes voinut käyttää bikinejä! En ole kertaakaan uinut tai ottanut aurinkoa hiekkarannalla. Koko kesäkin on valunut sormien välistä ilman, että saan siitä otetta.

Eilen kysyin ensimmäistä kertaa tänä kesänä päivänkakkaralta rakastaako vaiko ei. Muistan kuinka pienenä punastelin tykkäämäni pojan edessä, kun kerroin hänelle, että päivänkakkara sanoi rakastaa. Se oli kai ensikosketukseni suuriin tunteisiin. Hassua miten niin pieneen ihmiseen voi mahtua niin suuria tunteita. Tai suurien tunteiden alkuja.

Pienenä rakkauskin on niin ihanan yksinkertaista. Nykyään kaikki on kaukana yksinkertaisesta ja se hemmetin päivänkakkarakin sanoi, että ei rakasta. 

4 kommenttia:

  1. Jos mie en saanu päivänkakkaralta haluaamani tulosta niin kokeilin aina uudestaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no joo, onhan se sekin ihan mahdollista :D Toisaalta muutenkin ihan älytöntä kysellä tuollasta päivänkakkaralta...

      Poista
  2. Nii. Pitäis kysyy joltain semmoselta joka tietää paremmin... Mutta se ei oo yhtä helppoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kuka sitä sitten edes tietää, jos ei just ihminen ite..

      Poista