perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu tuli, oli ja meni.

Siinä meni sitte taas yksi joulu. Pimeää, sateista ja varsin eijouluista tuolla ulkona, mutta eipä tuo nyt niin kamalasti haitannu. Lahjoja sain jonkin verran, joulupuuron mantelinkin löysin taas ylläripylläri lautaseltani.

En jaksanu kuvata kaikkia lahjoja, mutta kerron että tuli rahaa, suklaata, kalsarit, tupperwaren taikinakaavin, suoristusrauta, yöasu, kynä, kauratyyny kipeille hartioille parhaudelta, kummitätiltä ne maailman hienoimmat lapaset jotka kädessäni jo kirjoittelin ja siskolta pieni lapanen ja villasukka joissa koukut. Niistä otin kuvan, koska niitä on hyvin hankala selittää, mut siis niitä vois käyttää korviksina tai sitte kaulakoruna. Varsin söpöt. Ai niin ja porukat osti sen 44 tuuman taulutv:n, se oli vähä koko porukalle lahja kanssa.

Tässä ne lapaset. Maastoutuvat hyvin tohon taustaan, pahoittelen. Mutta ne on hienot ♥

Tässä nää siskon tekeleet. Aika höpön isot ne kyllä oli korviksiksi. Ainakin toi sukka, mutta katsellaan nyt miten sitten niitä käytän.

Nyt kai sitten vaan odotellaan vuodenvaihdetta ja uutta vuotta ja sitä että voi taas kerran alottaa uuden  elämän tai jotain sen suuntaista. Varsin fiksua on ajankulku, sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti